E-hälsa

Inom e-hälsoområdet arbetar Storsthlm i gränslandet mellan kommun och Region Stockholm med fokus på att använda digitaliseringens möjligheter för att skapa nytta för patienter, brukare och verksamhet. Ambitionen är en vård och omsorg som utgår från invånarens behov.

Regionalt samarbete

Tillsammans med länets kommuner och Region Stockholm har vi etablerade samarbetsformer som leds av en gemensam styrgrupp. Uppdraget är att skapa förutsättningar för digital kommunikation inom regionen för de enheter som ingår inom offentligt finansierad hälsa, vård och omsorg samt socialtjänst.

Storsthlm koordinerar kommunernas deltagande i olika utvecklingsprojekt som videokommunikation och framtidens vårdinformationsmiljö i Stockholms läns landsting. Vi medverkar även för regional spridning i det regionala strukturfondsprojektet Stockholm Digital Care (SDC).

Länk mellan nationell och lokal nivå

Storsthlms uppdrag innefattar att vara en länk mellan nationell och lokal nivå, vilket innebär tät samverkan med Sveriges Kommuner och Regioner och Inera kring e-hälsofrågor.

Aktuellt

 • Alla

  (2)

 • Press

  (0)

 • Kalenderhändelse

  (0)

 • Nyhet

  (2)

Visa filtrering
Inga resultat Ingen sökterm
Ladda fler