Anmäl dig till Mötesplats Stockholmsregionen

Nyhet/press / 30 april 2021

Nu är anmälan öppen till Mötesplats Stockholmsregionen den 28 oktober.

Konferensen är en fristående fortsättning på det samtal som hölls i april kring välfärdens utmaningar i spåren av pandemin. Mats Gerdau, förbundsordförande för Storsthlm och Irene Svenonius, finansregionråd för Region Stockholm bjuder tillsammans in till ett samtal på temat "Vår tids största kris – hur går vi vidare?".

Vi har samlat några av länets ledande politiker och tjänstemän för att samtala kring vad detta innebär för Stockholmsregionen. Civilminister Lena Micko kommer och berättar om hur regeringen ser på pandemiåret och vad det har inneburit och kommer att innebära för Stockholmsregionens och Sveriges tillväxt framåt. Vi får också besök av författaren och journalisten Magnus Västerbro som skrivit Pestens år: Döden i Stockholm och Svälten: Hungeråren som formade Sverige sätter pandemiåren i ett större sammanhang.

Läs mer och anmäl dig till Mötesplats Stockholmsregionen

 

Missade du förra konferensen?

På den digitala konferensen den 29 april diskuterades vad vi har lärt oss det senaste året? Hur har Region Stockholm och länets kommuner påverkats? Hur ser välfärdens nya utmaningar ut?

Ta del av seminariet på Youtube

Visa cookie-information