Seminarium – kom igång med energieffektivisering

  Stockholmsregionens Energikontor och den kommunala energi- och klimatrådgivningen bjuder in till ett inspirerande seminarium om energieffektivisering för nybörjare. Willy Ociansson som är en populär och flitigt anlitad föredragshållare delar med sig av sin mångåriga erfarenhet från fastighetsbranschen tillsammans med en stor portion humor.

  Målet med seminariet är att du ska få konkreta tips på hur du kan börja spara energi redan idag! Vi bjuder på kaffe och smörgås.

  När: torsdagen den 23 februari 2017
  Tid: kl 18.30-20.30
  Plats: Solna Stadshus, Kommunfullmäktigesalen (1 tr upp), Stadshusgången 2, Solna

  Klicka här för karta och vägbeskrivning

  Program

  • Kaffe och mingel
  • Grunderna i fastigheters energisystem  & direkt lönsamma åtgärder
   Willy Ociansson. Willy driver företaget Willy’s CleanTech och utsågs 2010 till Årets energirådgivare i Sverige.
  •  Ekonomiska stöd vid energieffektivisering
   Mia Simm, Stockholmsregionens Energikontor.

   Välkommen!

  Flera tillfällen:
  23 februari, kl. 15.00-17.00öppnas i nytt fönster
  23 mars, kl. 14.30-17.00öppnas i nytt fönster
  23 mars, kl. 18.00-20.30öppnas i nytt fönster

  Willy Ociansson är en av Sveriges främsta experter inom området energieffektivisering. Han driver sedan förra året det egna företaget Willy´s CleanTech AB, men har dessförinnan arbetat som installationsansvarig på Karlstads Bostads AB, ett av SABOs medlemsföretag.  Willy var en drivande kraft bakom Karlstads Bostads ABs framgångsrika satsning på energieffektivisering i det befintliga beståndet. Bland annat har energianvändningen halverats i 60-talsområdet Orrholmen. Willy är också en passionerad anhängare av förnybar energi och har bland annat ansvarat för konstruktionen av några stora solfångare och också arbetat ideellt med vindkraft i 15 år. År 2010 blev han utsedd till årets energirådgivare.