Logotyp
2017-06-20 | Nyhet

Säkra din plats till Mötesplats Storsthlm!

Uppdragsbild

Foto: Elias Ljungberg

Semestern närmar sig för många. Innan dess hoppas vi att du hinner anmäla dig till Mötesplats Storsthlm den 5 oktober – arenan för förtroendevalda och tjänstemän från våra 26 medlemskommuner.

Precis som i fjol träffas vi på Münchenbryggeriet för att lyssna, lära och inspireras av varandra. Här delar kommunerna med sig av erfarenheter och samarbeten kring interna förändringsarbeten och stadsbyggnadsprocesser och mycket annat spännande. Programmet, som uppdateras löpande, innehåller ett 20-tal seminarier och ett 50-tal talare. Förra veckan presenterade vi ytterligare fem spännande talare!

Under förmiddagen medverkar Helsingborgs kommunstyrelseordförande, Peter Danielsson (M), samt Norrköpings kommunstyrelseordförande Lars Stjernkvist (S), för att diskutera Stockholmsregionen ur ett utifrånperspektiv.

Under eftermiddagen får vi höra tre personer med lång erfarenhet av att arbeta i regionen dela med sig av tankar, erfarenheter och framtidsperspektiv; Irene Svenonius (M), finanslandstingsråd i Stockholms läns landsting, Katarina Berggren (S), biträdande partisekreterare och tidigare kommunstyrelseordförande i Botkyrka kommun, samt Vesna Jovic, vd på Sveriges Kommuner och Landsting, tidigare kommundirektör i Huddinge kommun.

Här kan du ta del av hela programmet och anmäla diglänk till annan webbplats

Susanna Thulé

Tel: 08-615 94 27