Logotyp
2017-06-19 | Nyhet

Vi byter namn – KSL blir Storsthlm!

Uppdragsbild

Nu fasar vi ut KSL och börjar använda Storsthlm som namn i alla sammanhang. Storsthlm beskriver bättre vilka vi är och vad vi gör. En arena för regional utveckling och samverkan mellan kommunerna i Stockholms län. Tillsammans gör vi hela regionen starkare och mer attraktiv. Vi växer ihop.

Från och med nu och under sommaren kommer vi att successivt fasa ut KSL och Kommunförbundet Stockholms Län och istället börja använda Storsthlm (uttalas Storstockholm) som namn i alla sammanhang. Storsthlm beskriver bättre vilka vi är och vad vi gör. En arena för regional utveckling och samverkan mellan kommunerna i Stockholms län.

I samband med namnbytet har vi även fått en ny logotyp som vi kommer att byta ut där den tidigare logotypen varit, något som kommer att ske löpande. Vår nya logotyp hittar ni på Mynewsdesklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Från och med vecka 26 kommer vi att ha ny domän, vilket innebär att det kommer att stå www.storsthlm.se i adressfältet istället för www.ksl.se. De nya mailadresserna fungerar redan nu; ni når oss på@storsthlm.se.

Kontakta gärna våra kommunikatörer vid eventuella frågor.

Susanna Thulé

Tel: 08-615 94 27

Helena Faxgård

Tel: 08-615 94 04