Logotyp
2018-11-26

Storsthlm söker processledare inom social välfärd och hälsa

Är du en driven relationsskapare som vill arbeta med utveckling och samverkan inom områdena socialtjänst, hälso- och sjukvård i Stockholmsregionen? Då har vi en intressant tjänst för dig!

Din roll

Din roll som processledare innebär att arbeta med politiskt prioriterade uppdrag i syfte att utveckla den regionala samverkan mellan länets 26 kommuner. Du företräder Storsthlm genom att skapa och utveckla relationer och nätverk med tjänstemän och förtroendevalda från kommunerna, liksom även med regionala och nationella aktörer. Du driver regionala utvecklingsprocesser och samverkansarbete inom social välfärd och hälsa – exempelvis kring barn och unga, äldre, individ och familj, socialpsykiatri, e-hälsa, m.fl. frågor.

Arbetsuppgifter

I de uppdrag som du leder ansvarar du för processens genomförande i enlighet med uppdragsplaner, budget och kvalitetssäkring, liksom för kommunikation, dokumentation, avrapportering och uppföljning. I andra uppdrag, som du deltar i, bidrar du med din kompetens och erfarenhet, till utveckling av teamarbetet, till planering, uppföljning och säkerställande av resultatet. I dina ansvarsområden ingår omvärldsbevakning och samhällsorientering, såväl som kontinuerlig utveckling av verksamheten, t.ex. metoder, processer och rutiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som, utöver relevant högskoleutbildning, har erfarenhet från kommunal och/eller landstingskommunal verksamhet samt har mångårig erfarenhet från socialtjänst- och/eller hälso-och sjukvårdsområdet. Krav är också att du har arbetat med process- eller projektledning. Det är en fördel om du även har viss erfarenhet av utredningsarbete och analyser. Tjänsten kräver att du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal och skrift, att du är van att producera och presentera dokument, att du är van användare av Office-paketet och av digitala arbetsredskap samt att du behärskar engelska. Kunskap om Stockholmsregionen är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk, utvecklingsorienterad och drivande. Att du är kommunikativ, lyhörd, prestigelös och bra på att skapa och utveckla relationer är en förutsättning för att lyckas i rollen, då vår verksamhet handlar om samverkan, samarbete och förankring. Det krävs också viss uthållighet i kombination med strategisk förmåga och helhetsperspektiv.

Vi erbjuder stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter, många kontaktytor och möjlighet att påverka och göra skillnad ur ett samhällsperspektiv. Du verkar i en tillväxtregion där utmaningarna är många – och hos regionens kommuner finns stor vilja till utveckling och nytänkande. Storsthlm är en arbetsplats där idéer och kreativitet uppmuntras. Vi är ett positivt och framåt team som sitter i trevliga lokaler nära Medborgarplatsen i centrala Stockholm med närhet till både tunnelbana och pendeltåg.Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Gabriella Hedlund på Chefspoolen på tel 070- 995 58 88.

 

Välkommen med din ansökan senast 12 december.

 

Ansök härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster