Logotyp

E-hälsa

I Storsthlms arbete med e-hälsa arbetar vi med hur framtidens vård och omsorg som helhet ska fungera och förbättras med hjälp av digital teknik. Genom att använda ändamålsenliga digitala lösningar för professioner och invånare finns möjlighet att effektivisera och höja kvaliteten i verksamheter.

Frågan om användningen av digital teknik inom hälso- och sjukvård samt vård och omsorg är både komplex och komplicerad. Samverkan mellan vårdens aktörer är ett måste. Här spelar vi en viktig roll och vi arbetar aktivt inom området. Invånare och professioner behöver ändamålsenliga digitala lösningar, arbetssätt behöver anpassas och samarbete över organisationsgränser behöver utvecklas.

Regionalt samarbete

För att underlätta och effektivisera utvecklingsarbetet kring e-hälsofrågorna samarbetar vi inom Stockholmsregionen och utbyter erfarenheter både mellan kommuner och med landstinget. Frågorna är komplexa och organisationsöverskridande och samverkan underlättar för den enskilda kommunen. Vårt samarbete med Stockholms läns landsting regleras i ett särskilt samverkansavtal.

Framtidens vårdinformationsmiljö

Vi samarbetar med de kommunala samarbetsorganisationerna i Skåne och Västra Götaland för att det kommunala perspektivet ska tillvara i framtidens vårdinformationsmiljö.

Aktuellt

 • Alla

  (5)

 • Press

  (0)

 • Kalenderhändelse

  (0)

 • Nyhet

  (5)

Visa filtrering
Inga resultat Ingen sökterm
Ladda fler